2014. január 7., kedd

8.rész:Csók?Ugye ez csak vicc??

Sziasztok!Itt az új rész remélem,hogy tetszeni fog kommizatok,iratkozzatok fel.Nem húzom tovább az időt jó olvasást.Sziasztok!



                               


A nap sugaraira ébredtem.Lassan nyitottam ki szemem,hogy megszokjam a világosságot és már ültem volna fel,de észrevettem egy kart ami a derekamat ölelte körül.Óvatosan hátrapillantottam a válam felet,hogy megnézem Lou alszik-e még és abból,hogy szemei csukva voltak és egyenletesen szuszogott arra a következtetésre jutottam,hogy még alszik.Emlékeztem,hogy mi tőrtént tegnap este,mégis olyan volt mint ha csak álmodtam volna.Hogy lehettem ilyen hülye,hogy egy szavára megbocsájtottam?!Hiszen egy évvel ezelőt elrabolt!!!
Nem gondoltam volna magamról,hogy pár pohár pia ennyire beüt,pedig úgy tűnik,hogy mégis.
Egy ágyban fekszem azzal az emberrel aki tönkretette az életem és tegnap este csókját sem kerűltem ki.....sőt talán még élveztem is.Ahogy lehelete csiklandozta bőrömet és szája elérte az enyémet.
Ahogy ajkaink szikrákat szórva összeforrtak és talán ha hagyom akkor mé.........NEM!!!
Maggie hagyd abba nem gondolhatsz ilyeneket RÓLA!Ő nem a neked való srác.-állítottam le magam még mielőt rosszra gondolnék.
Óvatosan megfogtam Louis kezét és megpróbáltam leemelni magamról úgy,hogy fel ne ébredjen,de nem igazán sikerült,mert amint felemeltem a kezét mint ha semmi sem történt volna,Lou visszahelyezte derekamra és kezével vissza nyomot az ágyra és közelebb húzott magához.
Olyan közel voltam hozzá,hogy egy papír fecni sem fért volna el közöttünk.Próbáltam kiszabadúlni karjai közül,de erre csak még jobban szorított olyannyira,hogy azt hittem megfulladok.
Ennyit arról,hogy nem keltem fel Lout.
-Louis ébredj.Már reggel van.-rázogattam a vállát,de semmi.Meg sem moccant,ugyan úgy magához szorított mint eddig.Na ez ellen tennem kell valamit.
-Lous!Engedj már el megfojtasz!!-ordítottam,de most sem mozdult meg.
-Hát jó.....te akartad.-mondtam és addig nyújtóztam amíg el nem értem a mellettem lévő fiókos szekrényt, amire egy vázába lévő amarillisz volt téve,úgy látom még nincs elültetve......viszont víz van benne.:D
Kivettem a vázából a virágot és a váza tartalmát Louisra borítottam.
Louis elengedett és ordítva kiugrott az ágyból.
-Mi a.........!Maggie ezt most miért kellett?!Csurom víz lettem és ha megfázok?!-nézet végig magán sértődötten.A hajából csepegett a víz és a pólója is átázott,nagyon vicces volt.Úgy nézett ki mint egy ázott kiskutya.Az arcán különféle érzelmek suhantak át,ami még viccesebbé tette ezt az egész helyzetet,már nem bírtam tovább.........hangos nevetésben törtem ki ami Lounak annyira nem tetszet,mert szigorúan rám nézet és ezt mondta:-Maggie ha nem takarítasz el magad után és nem szerzel nekem egy tiszta pólót esküszöm kinyírlak.-mondta keserű képpel,mintha citromba harapott volna,de ez sem segített rajtam,mert ettől csak még jobban nevettem.A hasam már kezdett fájni,hang alig jött ki a torkomon és mégis annyira nevettem,hogy már a földön fetrengtem.
Louis alakját láttam magam fölött,ahogy letérdelt mellém.Fogalmam sem volt,hogy mit akarhat,de nem is volt sok időm gondolkodni,mert a következő pillanatban kezeit a nyakamhoz tette és elkezdett csikizni.
-Neeeeeeee!!!Louuuuuuuuu.....á.....állj......leeeeeeeee!!!!!-visítottam szaggatotan levegő után kapkodva.
-H...hü.....hülyeeeee...........ba....roooooom!-visítottam a képébe,persze ez után rájöttem,hogy nem kellett volna ezt mondanom.Lou még jobban csikizett én meg mint egy hülye visítoztam.
-Vond vissza!-kérte nevetve csikizésem közben.
-Neeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm!!!!
-Ha így gondolod,nekem mind egy.-rántott vállat vigyorogva és egyik kezét levezette csípőmhöz,majd tiltakozásom ellenére elkezdett ott is csikizni.Most már két helyen csikizet és én egyre jobban fetrengtem kezei alatt.
-Re......nd.......ben.......fel.......a.....dom.......ne....m.....gon.....dol......ta......m.....komoly......an!!!-adtam meg magam.Éppen,hogy megadtam magam Harry és Zayn rontottak be az ajtón kopogás nélkül.
-Mi történt?Sikítozást hallottunk.-kérdezte Zayn körbenézve a szobában.
-Nem történt semmi csak....khm...izé....játszottunk.-adta meg Louis az értelmes választ.
-Lou.....miért vagy vizes???-szállt be Harry is a beszélgetésbe,kíváncsi szemmel méregetve barátját.
-Új az ébresztő órám.-vágta rá Lou nevetve.
-Öhm......Harry.-kezdtem el
-Igen?-fordult felém kíváncsian válaszomra várva
-Miért van nálad egy felmosó?-kérdeztem nevetve.
-Felkészültem mindenre.-nevette el magát ő is és a falnak támasztotta a felmosót.
-Zayn te ki vagy sminkelve?-pattant fel Louis mellőlem és közelebb lépet barátjához,hogy jobban szemügyre vehesse annak kifestett arcát.
-Ja.-válaszolt Zayn egyszerűen.
-De mégis miért vagy te kifestve?-léptem oda én is Zayn elé
-Nem sokkal azután,hogy ti leléptetek mi is jöttünk utánatok.Nem akartunk zavarni szóval bementünk az egyik szobába és tv-ztünk......hhhhhhmm de Lottie állítólag unatkozott szóval kitalálta,hogy
"megszépít "minket.
-És ti nem is tiltakoztatok?-kérdezte Lou nevetve
-Dehogyis nem,de nem voltunk valami józanok és a hugod elég akaratos.-mosolyodott el Zayn
-És Harryt is elkapta.-néztem végig a göndör srácon akinek most pici csúrkákba volt gumizva a haja és rózsaszín köntöst viselt.Harry látszólag nem értett ebből az egészből semmit,mert értetlenül végig mérte magát és leeset állal Lou felé fordult.
-A hugodnak tök véletlenül nem kell orvoshoz járnia?-kérdezte meg Lout aki felpillantott rá és még jobban kitőrt belőle a nevetés,de már én is szakadtam tőle.
-Tudtommal nem,de szólok ha nincs igazam.-veregette vállba Harryt
-Szerintem indulni ké......-nézett be a nyitott ajtón Liam és szinte megdermedve állt meg egy helyben.
-Tudjátok mit?Inkább nem is akarom tudni.........Zayn te ki vagy sminkelve?-nézett Li csodálkozva barátjára.
-Na jó 10-percetek van elkészülni aztán indulunk.-nézett végig rajtunk Li,majd ott hagyott minket.
-Hová megyünk?-kérdezte értetlenkedve Louis
-Lou hozzátok megyünk vissza.......karácsony van.-mondta Harry és Zaynnel együtt elhagyták a szobát.
-A francba!Magg lécci szerezz nekem egy új felsőt.-utasított Lou.Hát persze végül is csak az én hibám,hogy vizes lett.-gondoltam szarkazmussal.Már épp indúltam volna,hogy megtegyem amit Lou kért amikor elkapta a karom és visszahúzott magaelé.
-Figyelj Magg lehet,hogy tegnap nem voltam valami józan,de mindenre emlékszek amit beszéltünk.......és mindent komolyan is gondoltam.-Ajkai közeledtek enyémhez,de az utolsó pillanatban észbe kaptam és ellöktem magamtól.
-Örülök,hogy emlékszel a tegnapira,mert én is komolyan gondoltam mindent,köztük azt is,hogy idő kell mire meg tudok majd bízni benned.-mondtam határozottan és elmentem felsőt keríteni neki.Én meg az a jó szívem.
Hamar kerítettem neki egy viszonylag normális pólót az egyik itt dolgozótól.Lou átvette a felsőt és csatlakoztunk a többiekhez akik már lent vártak minket az aulában.
Amikor kiértünk meglepetten vettem észre a hotel előtt várakozó három taxit.
-Hol van a kocsi?-kérdeztem meglepetten és 2 másodpercen belül már meg is kaptam a választ Nialltől.
-Asszem elszálították,még tegnap este,mert valaki a tilosban parkolt.-nézett nevetve Liamre aki lesütötte pilláit jelezve,hogy nem direkt csinálta.A három taxiból én abba kerültem amelyikben Niall és Zayn ült,és mivel én vagyok az egyetlen lány ebben a taxiban én kerültem középre.......megint.
A másik két taxiban Liam Lottie és Harry Louis ültek.
Viszonylag hamar megérkeztünk Johannáék-hoz és a házba belépve finom illatok csapták meg az orromat.
Még csak reggel 9-óra volt és csodálkoztam is,hogy a konyhában Johhanán kívűl még Fizzy is az asztalnál ült.
-Milyen volt a buli?-köszöntött minket kedvesen Johanna.Mindannyian levágódtunk egy székre és vártuk,hogy ki szólal meg előszőr,de egyikőnk sem mondott semmit szóval én voltam a szerencsés aki egy szóban összefoglalta az estét.
-Szuper.-mondtam mosolyogva és pár percel később Mark jött le a lépcsőn az ikrekkel.
-Maggie!!-szaladt hozzám Daisy és megölelt.Együtt megreggeliztünk és utána Johanna felkiáltott.
-Ajándék bontás!-ennyi eddig mindenki csendben ült,de most mint a gyerekek úgy rohantak át a fához.
Én nem számítok ajándékra az a pár ajándék nem ér fel azzal,hogy  egy szerető családdal tölthetem az ünnepeket.Sokkal jobb ha nem egyedül ünneplek otthon a tv-mellett egy tál pattogatott kukoricával és 6-karácsonyi filmmel.
-Boldog Karácsonyt Maggie.-jött oda hozzám Johanna és átnyújtott egy ki dobozt.
-Ezt együtt adjuk Markkal,remélem hogy tetszeni fog-mondta mosolyogva Johanna és adott egy puszit a homlokomra.
-Ezt nem fogadhatom el,hiszen én nem vettem semmit.-mondtam Johannának lesütött szemmel.
-Maggie mi nem várjuk el tőled,hogy ajándékot osztogass,azért vettünk neked ajándékot,mert úgy érezzük hogy már te is a családunk tagja vagy,nem pedig azért hogy mi is kapjunk tőled.Maggie te olyan vagy nekünk mint egy családtag,mintha a lányunk lennél.Kérlek fogadd el.-mondta pityeregve Johanna és itt már én sem bírtam tovább nálam is eltört a mécses.Johanna segített feltenni a karláncot gyengéden elmosolyodott és átölelt.Nyugtató érzés volt,mintha már semmi baj nem lenne a világon.Mintha tartoznék valahova.





3 megjegyzés: